INFORMÁCIÓS SZÁMUNK:
+36 70/7777-007

Napelem rendszerek vállakozásoknak

Naperőművek, napelemek beüzemelésével lehetőség van ipari méretű, mennyiségű elektromos áram termelésére is.
 
Érdemes elgondolkozni és mérlegelni
 
A napelemekkel megtermelt elektromos árammal gépeket üzemeltethet, gondoskodhat a megvilágításról, irodái fűtéséről, de üzemeltetheti saját energiából a klímát, vagy bármilyen elektromos berendezést. Tegye költséghatékonnyá vállalkozását!
Gondolkozzon és számoljon! A megtérülési ráta függ a beruházás nagyságától, a felhasznált energiával előállított produktumtól, mint bevételi forrástól, illetve a dolgozók által használt energia mennyiségétől.
 
Mennyit költ most vállalkozása energiára? Ez az az összeg, amit a beüzemelés első napján már el is felejthet.
 
 
Fotónk egy csarnokon végzett beruházáson készült. Megrendelőnk szerette volna részben kiváltani a csarnok áramszámláját, ezzel a 23 kW névleges teljesítményű rendszerrel, amellyel azóta minden évben 1.300.000 Ft áramszámlát takarít meg.
 
Felkeltettük az érdeklődését? Megéri velünk gondolkodnia. Partnercégeinkkel 4MW névleges teljesítményű fotovoltaikus erőmű építését tűztük ki célul. Az itt telepítésre kerülő több mint 15000 db napelem rendelése során gyártónkkal sikerült előnyös szerződést kötnünk mind az ár, mind a minőség vonatkozásában.
 
Akár naponta többször is leellenőrizheti mennyi energiát, pénzt termelt napelem rendszere egy alkalmazás segítségével, amit itt érhet el.
 
 
Cégnév:
Cím:
Telefon:
E-mail:
Trioda Group Kft.
9028 Győr, Pándzsa u. 1.
06-70/7777-007
info@triodagroup.com
weboldal tervezés: IRQ