INFORMÁCIÓS SZÁMUNK:
+36 70/7777-007

Referenciák

Kizárólag magas minőségű japán és koreai panelekkel dolgozunk, melyek cellahatásfoka meghaladja a 18,4%-ot, üzemi feszültsége a 49 V-ot. A monokristályos napelemeket részesítjük előnyben, de igény szerint polykristályos megoldással is tudunk szolgálni.
 
Napelemeinkre 10 év csere garanciát és 25 év teljesítmény garanciát vállalnak a gyártók. A 25. év végén a panelek hatékonysága még több mint 84%. Az inverterekre 5-10 év garancia van, melyek kibővíthetők szükség esetén. A szerelésre 2 év garanciális idő vonatkozik, a rendszert távfelügyelettel látjuk el.
 
Kollégáink szakképzett napelem szerelők, rendelkeznek a „Napenergia hasznosító berendezések szerelése, beüzemelése és szervizelése” végzettséggel. Az évek során rengeteg gyakorlati tapasztalatot szereztek, és számtalan megoldást alkalmaztak.
 
Ár érték arányban sem fog csalódni! Nem célunk, hogy a legolcsóbbak legyünk a piacon, hiszen a kiemelkedő minőségű napelemeink, az alumíniumból és rozsdamentes kötőelemekből álló tartószerkezetünk nem sorolhatók egy árkategóriába a piac alsó szegmensét meghatározó olcsóbb termékekkel.
 
További kérdései vannak? Lépjen velünk kapcsolatba még ma!
 
 
 

Nullás fűtésszámla lakáselőtakarékossági finanszírozással

Nullás fűtésszámla lakáselőtakarékossági finanszírozással

A tetőtérbeépítés adta az ötletet egy fiatal házaspárnak a napelemek munkába állításához. 
Túl a célon- többlettermelés

Túl a célon- többlettermelés

Kihívásokkal teli, kreatív munkát végezhettünk Bácsán. 
Csarnok áramszámla nélkül

Csarnok áramszámla nélkül

Több, mint egymillió forintot takarít meg évente vállalkozó megrendelőnk. 
Cél a függetlenedés

Cél a függetlenedés

Győrújbaráti beruházásunk megrendelői az áramszámlát szerették volna lenullázni, ez sikerült is. A legtöbb esetben a függetlenedés a cél. 
Kedves üzenet Pérről

Kedves üzenet Pérről

10-15 évvel ezelőtt egy utópiának tűnt napelemmel felszerelni egy házat... 
Egyszerű szerelés, tökéletes hozam

Egyszerű szerelés, tökéletes hozam

A tervezéskor szempont volt, hogy az egész ház elektromos energia felhasználását váltsa ki a háztartási kiserőmű, és eladható energiát is termeljen. 
Régi ház, megújuló gondolat

Régi ház, megújuló gondolat

Ménfőcsanaki megrendelőnket egy európai kirándulás ébresztette fel. Látva, hogy tőlünk csak egy kicsivel nyugatabbra, még a pajták tetején is napelemek vannak, elgondolkodott, majd lépett. Cégnév:
Cím:
Telefon:
E-mail:
Trioda Group Kft.
9028 Győr, Pándzsa u. 1.
06-70/7777-007
info@triodagroup.com
weboldal tervezés: IRQ